Kurum Adı : Halit Armay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
Faks : 02163660434
WEB Adresi : http://halitarmayasml.meb.k12.tr
Adres : Altıntepe Mh. Klavuzçayırı Cd. Polis mahmut Sk. no1 Küçükyalı/ Maltepe İstanbul

VİZYON
Yüksek öğrenime giden yolda, seçkin bir ortaöğretim kurumu için donatılmış; Katılımcı Çalışkan Yaratıcı Akılcı Bilimi ve barışı yaşama geçirmenin önemini kavramış bir kurum olmak.

MİSYON
Atatürk ilke ve inkılapları ışığında, Milli Eğitimin temel ilkeleri doğrultusunda, öğrencilerimizin, bireysel yeteneklerini dikkate alarak bilgili, becerikli, kişilikli ve bilinçli, kendilerine güvenen, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışlar içinde olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi yabancı dil öğrenerek izleyebilmeleri ve düzenli disiplinli, sistemli düşünme ve sürekli çalışma, başarma duygusu içerisinde işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın doğayı, sanatı ve olmayı seven, ailesine ve çevresine karşı sorumluluklarını bilen bireyler olmalarını sağlamaktır.

BAŞARILAR
AB KISA FİLM YARIŞMASI YÜZME YARIŞINDA ULUSAL BAŞARIMIZ TÜBİTAK PROJE YARIŞMASI KABATAŞ ERKEK LİSESİ KISA FİLM FESTİVALİ DERECEMİZ BEYAZ BAYRAK ÖDÜLÜMÜZ ULUSAL BİLGİSAYAR PROJE YARIŞMASINDA DERECEMİZ

Öğretmen Sayısı : 54
Rehber Öğretmen Sayısı :
Öğrenci Sayısı : 735
Öğretim Şekli : Normal
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 08:30 - 16:05
Derslik Sayısı : 33 Atölye-İşlik Sayısı : 0
Fen Laboratuarı Sayısı : 1 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 2
Resim Sınıfı Sayısı : Müzik Sınıfı Sayısı :
Yabancı Dil : İnternet Bağlantısı : ADSL (8 Mbit)
Hazırlık Sınıfı
Misafirhane
Kantin
Revir
Bahçe
Lojman Sayısı : 0
Lojman Bilgisi :
Pansiyon Bilgisi :
Isınma Şekli : Doğalgaz Kalorifer

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine olan uzaklık 25 km. İlçe merkezine olan uzaklık 2 km.
Ulaşım :
Servis Bilgisi :
Yerleşim Yeri Bilgisi :

Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :

OKULUN SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikleri :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :