İSTANBUL / MALTEPE - Halit Armay Anadolu Lisesi

Halit Armay Anadolu Lisesi

Adres
Altıntepe Mahallesi Kılavuzçayırı Caddesi Polis Mahmut Sokak No1 Küçükyalı/ Maltepe/İstanbul
Vizyon
Yüksek öğrenime giden yolda, seçkin bir ortaöğretim kurumu için donatılmış; Katılımcı Çalışkan Yaratıcı Akılcı Bilimi ve barışı yaşama geçirmenin önemini kavramış bir kurum olmak.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılapları ışığında, Milli Eğitimin temel ilkeleri doğrultusunda, öğrencilerimizin, bireysel yeteneklerini dikkate alarak bilgili, becerikli, kişilikli ve bilinçli, kendilerine güvenen, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışlar içinde olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi yabancı dil öğrenerek izleyebilmeleri ve düzenli disiplinli, sistemli düşünme ve sürekli çalışma, başarma duygusu içerisinde işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın doğayı, sanatı ve olmayı seven, ailesine ve çevresine karşı sorumluluklarını bilen bireyler olmalarını sağlamaktır.
Başarılar
AB KISA FİLM YARIŞMASI YÜZME YARIŞINDA ULUSAL BAŞARIMIZ TÜBİTAK PROJE YARIŞMASI KABATAŞ ERKEK LİSESİ KISA FİLM FESTİVALİ DERECEMİZ BEYAZ BAYRAK ÖDÜLÜMÜZ ULUSAL BİLGİSAYAR PROJE YARIŞMASINDA DERECEMİZ
Doğalgaz Kalorifer
İl merkezine olan uzaklık 25 km. İlçe merkezine olan uzaklık 2 km.